Aluminimsbearbeiding AS

Bedriften ble startet i 1991 og springer ut i fra aluminiumsmiljøet rundt Hydro Aluminium på Magnor. Vi er en allsidig bedrift som bedriver mekanisk bearbeiding av aluminium profiler og plater. Våre medarbeidere har lang erfaring innen faget og vi påtar oss alt i fra enklere bearbeidingsoperasjoner til konstruksjon av mere kompliserte og tyngre produkter.

Vi holder til i egne lokaler på Skotterud og har en moderne maskinpark med CNC styrte fleroperasjonsmaskiner, dobbeltsag, platesaks, kantknekke,sveiseutstyr,borrverk, stanser etc. Vi bistår våre kunder med konstruksjon / beregninger og til dette arbeidet benytter våre konstruktører 3D programmet Solid Works.

Samarbeidet med andre lokale bedrifter innenfor et nettverk fungerer utmerket og vi har tilgang til aluminium pressverk og pulverlakkeringsanlegg innenfor en radius på 5 kilometer.

Av egne produkter kan nevnes mange typer luker, trapper, gangbaner, rekkverk, plateskilt og innglassing av uterom / terrasser.

Av kjente navn blandt våre kunder kan vi nevne Hydro Extrution Norway AS, Bane Nor SF, Aker, Krüger-Kaldnes, Bergen Group, NCC, Veidekke, H-Vinduet etc.

Våre dyktige og ikke minst stabile medarbeidere sørger for kontinuitet og kvalitet i alle ledd. Vi er så heldige å bo og arbeide innenfor vår egen bygd med alle de kvaliteter som finnes i et trygt og godt bygdemiljø. Dersom vi har lyst på en bytur så er det kun 1 time og 20 minutter med bil til Oslo. Til Sveriges nærmeste shoppingsentre tar det ca 15 minutter med bil og til Værmlands hovedstad Karlstad er det ca 120 km.

Har du behov for våre tjenester ? eller er du kun interessert i jobbmuligheter ? Se vår hjemmeside www.abas.no eller ta kontakt med oss på annen måte.