Innglassing

 

Glass inn balkongen eller terrassen med tak, faste glassfelt,
skyvevinduer eller skyvedører fra ABAS. Du får en skreddersydd løsning
tilpasset dine forhold som gir økt bruk, trivsel og velvære.
Slipp alt mas med utemøbler som skal inn og ut i takt med regnskurene.
Dessuten øker du verdien på huset ditt.


 

Vinduer og dører

Vinduer og dører lages av naturelokserte (grå) eller lakkerte aluminiumsprofiler. Farven bestemmer du. Vinduer / dører lages åpningsbare med kulelagerhjul og løper lett til høyre eller venstre. Alle åpningsbare felt er utstyrt med tettelister som gir tilnærmet lydløs gange og hindrer trekk. Størrelse/inndeling tilpasses eksisterende åpninger. Finnes som uisolert, eller i isolert utførelse for den som ønsker seg en fullisolert vinterhage.
 

Glass

Alle uisolerte vinduer/dører leveres med 4 mm herdet, klart glass som standardløsning. Men vi kan også levere enkelt glass med forbedret isolasjonsevne. Andre farver som grå, bronse, grønn etc. fåes på bestilling. Isolerte vinduer/dører leveres med alle kjente former for energiglass.
 

Tak

Taket bygges av naturelokserte aluminiumsprofiler ovenpå bærende sperrer av tre eller annet materiale. Som tak benyttes 16 mm kanalplater av polykarbonat. Disse finnes som klare eller noe mere dempet i opalhvit utførelse. Gir et lett, tett og stabilt tak med 10 års garanti på platene. Slipper inn ønsket lys til værelser innenfor terrassen. Platene har en glatt UV bestandig overflate som er lett å holde ren.
 

Produksjon og montering

Vi produserer alt i egen fabrikk og benytter kun de beste råvarer fra anerkjente norske leverandører av aluminium, pulverlakkering og glass. Vi har moderne CNC-styrte maskiner og erfarne medarbeidere med mange års erfaring borger for kvaliteten. Montering av skyvefelt med 4mm glass er enkelt og løses på 1-2-3:

  • Toppskinne festes til tak og bunnskinne festes til gulv eller rekke.
  • Alurammer med glass løftes så inn på tilhørende spor.
  • Anslagslister skrues til endevegger og skyvefeltet er klart til bruk.

Priseksempel

3-delt skyvedørsfelt på 6 m2 – pris ca kr 13.500,-
Fastfelt på 4 m2 – pris ca kr 6.000,-
Ta kontakt for råd og tilbud.

Tidligere prosjekter